Охоронцям заборонять носити вогнепальну зброю

Охоронцям заборонять носити вогнепальну зброю

"Вогнепальна зброя в громадських місцях дозволена до носіння ТІЛЬКИ для співробітників ДЕРЖАВНИХ силових структур.Ніяка з охоронних приватних структур за законами України не має право на вогнепальну зброю".
Серед закарпатців зросла трудова міграція

Серед закарпатців зросла трудова міграція

Падіння гривні спричинило зростання трудової міграції серед закарпатців. Люди виїжджають, погоджуючись на нелегальний статус і порівняно низьку заробітну плату. Тобто, згідні працювати за такі гроші, за які б раніше не погодилися. Бо зараз і 300 євро на місяць це понад 10 тисяч гривень, які в Україні наразі заробити важко.
Державне телебачення таки стане суспільним

Державне телебачення таки стане суспільним

19 березня, Верховна Рада України проголосувала в другому читанні законопроект № 1357 «Про внесення змін до деяких законів України щодо Суспільного телебачення і радіомовлення України», який надає рамковому закону «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» механізм перетворення державних мовників на суспільне мовлення з урахуванням фактичного стану справ.
Як із квітня виплачуватимуть пенсії закарпатцям

Як із квітня виплачуватимуть пенсії закарпатцям

Внесені до 14 "пенсійних" законів зміни передбачають, що у період роботи на зазначених посадах призначені пенсії не виплачуються до звільнення з роботи. При цьому не має значення вид пенсії та закон, згідно з яким вона призначена. Водночас, пенсіонер має право вибору: продовжувати працювати на "спецпосаді" та отримувати заробітну плату, чи звільнитись з посади і отримувати пенсію.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com