• 1427808420_water-leak-630x384

    Закарпаття тратить 90 млн. через витоки води і тепла

    У Закарпатській області втрати через витоки води і тепла досягають 91 млн. гривень на рік, а загалом по Україні цей показник становить понад 90 млрд. гривень.

  • 1412080358_1658656_854154807943157_5784443676519129090_o

    Хто в Закарпатті компрометує русинів

    Ми отримали чергового листа від наших читачів. Цього разу Іван Левко з Мукачева доволі саркастично написав про русинів-сепаратистів. Це болюча тема для нашої області.

  • 3

    До 12 квітня мають надійти "конверти з субсидіями"

    З 1 квітня в Україні діють нові тарифи, і населення може оформлювати субсидію. Про те, як розрахувати субсидію і не помилитися, ми повідомляли вам у попередньому матеріалі. Сьогодні з'явилося повідомлення Уряду, що конверти з документами на оформлення пільг повинні надійти закарпатцям, як і іншим жителям України, до 12 квітня. 

  • 2

    Як поводитися на першій співбесіді

    Що розповісти про себе і як не схибити на першій спібесіді під час прийому на роботу - радять HR-менеджери різних компаній . 

Рада Церков просить закарпатців допомагати вйськовим і переселенцям

Рада Церков просить закарпатців допомагати вйськовим і переселенцям

У Закарпатській ОДА у понеділок, 30 березня, відбулася вже традиційна передвеликодня зустріч керівництва області із Радою церков і релігійних організацій краю. Під час зустрічі голови облдержадміністрації Василь Губаль та облради Володимир Чубірко провели бесіду з представниками християнських конфесій і підписали спільне звернення до громади краю.
До чого призведе ліквідація ЖРЕрів в Ужгороді

До чого призведе ліквідація ЖРЕрів в Ужгороді

Ми повідомляли про рішення Ужгородського міськвиконкому ліквідувати пересувну торгівлю в місті. На цьому ж виконкомі приймалося рішення про ліквідацію ЖРЕРів і проведення конкурсу на обслуговування житлового фонду міста.На нашу електронну адресу прийшов лист за підписом «Народного експерта», який розповідає, як насправді приймалося рішення і до чого це може призвести. Подаємо без скорочень та правок:
3,5 тисяч іноземців живе на Закарпатті

3,5 тисяч іноземців живе на Закарпатті

На сьогодні в краї постійно або тимчасово проживає майже 3 з половиною тисячі іноземців. За допущені порушення правил перебування в Україні до адміністративної відповідальності притягнуто 68 іноземних громадян та 32 закарпатців, які запросили іноземців та надали їм житло.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com