• 2

    На Закарпатті - нові тарифи на перевезення

    Тарифи на проїзд у автобусах приміських та міжміських маршрутів мають привести у відповідність з витратами на утримання автотранспорту. 

  • c0d20fc-ceu11ccxiaeeutk-original

    Закарпатський губернатор чи не найбідніший

    Серед всіх голів обласних державних адміністрацій голова Закарпатської ОДА Василь Губаль знаходиться на одному з останніх місць.Такі дані оприлюднила "Інфографіка.UA".

  • 1

    Яка ціна на газ для закарпатців з 1 травня

    Як ми повідомляли, з 1 травня почали діяти нові тарифи на комунальні послуги. ПАТ «Закарпатгаз» повідомляє – з 1 травня 2015 року НКРЕКП встановлено нові ціни на газ для промислових споживачів, бюджетних установ та релігійних організацій. 

  • 3

    Виноградівське АТП перешкоджає мобілізації

    Закарпатський обласний військовий комісаріат продовжує оголошувати та висвітлювати громадськості області список установ, організацій, посадових осіб, які перешкоджають проведенню заходів 5 черги мобілізації людських та транспортних ресурсів на території Закарпатської області.

Влада не зможе контролювати ціни на  маршрутки

Влада не зможе контролювати ціни на маршрутки

Кабінет міністрів України скасував державне і муніципальне регулювання тарифів на пасажирські перевезення (крім залізничних). Відповідне рішення закріплене постановою уряду №240 від 25 березня, передає Інтерфакс.
Закарпатські чиновники виділяють землю не тим, - Губаль

Закарпатські чиновники виділяють землю не тим, - Губаль

Земельні ділянки, призначені для учасників АТО і їхніх сімей, роздають не за призначенням. Таку думку висловив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль, коментуючи питання соціального захисту, забезпечення потреб родин учасників АТО.
Як із травня платити за світло, газ і воду

Як із травня платити за світло, газ і воду

З травня в Україні почали діяти нові тарифи на комунальні послуги для населення. Тарифи підняли з 1 квітня, однак попередній місяць за світло, газ і воду платили ще за старими тарифами. Із травня буде дещо по-іншому. Тому нагадуємо вам, за скільки сьогодні обійдуться компослуги, бо в ситуації з новими тарифами краще бути попередженим.  
Офісні працівники готові зайнятися ручною працею

Офісні працівники готові зайнятися ручною працею

В останні роки на українському ринку праці спостерігається явний дефіцит робочих рук. Розвиток інформаційних технологій призвели до збільшення кількості «білих комірців», тоді як робочі спеціальності поступово відходять на другий план. З іншого боку низька конкуренція серед «синіх комірців» дає їм можливість знайти роботу, яка оплачується не гірше, ніж робота офісних співробітників. Особливо це актуально в період кризи, коли становище працівників розумової праці досить хитке, а попит на представників «неофісних» професій, навпаки, зростає. 
118 філій будуть ліквідовані, - Квіт в УжНУ

118 філій будуть ліквідовані, - Квіт в УжНУ

«Звертаюся до вас, як до провідного вишу в Закарпатті. Ми повинні відсікти тих, хто не дає вищу освіту», - зазначив Міністр в УжНУ.  Сергій Квіт 30 квітня завітав до вишу з робочим візитом. Розпочав зустріч із того, що розповів, як на власні вуха чув у Сєверодонецьку, як хвалили 128 гірсько-піхотну бригаду. 
Лазур став деканом юрфаку, а Шандор - завкафедрою соціології

Лазур став деканом юрфаку, а Шандор - завкафедрою соціології

Сьогодні під час Вченої ради в УжНУ проголосували за нового декана юридичного факультету і завідувачів кафедр. Як ми повідомляли, на посаду декана йшлося про обрання між двома колишніми проекторами - Ярославом Лазурем і Василем Лемаком. Колектив підтримав Ярослава Лазура у переважній більшості голосів. Загалом на засіданні були присутні 64 делегатів. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com