• У Мукачеві вибухнула таки бойова граната

    Щойно міліція повідомила офіційну інформацію про вчорашній вибух у Мукачеві.

  • uzhnu

    Викладачі нічого не досліджують через брак часу

    Таку думку висловив Перший віце-президент НАПН України, член робочої групи з розроблення ЗУ «Про вищу освіту» Володимир Луговий. який спільно з науковцями УжНУ під час круглого столу обговорює Закон України "Про вищу освіту".

  • Закарпаття отримало гроші на зарплати

    Як повідомили в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА, з державного бюджету до обласного надійшов другий транш щодекадного перерахування цільових субвенцій.

  • IMG_9474

    Розрізняти гранати навчали закарпатців

    Сьогодні в області дещо зменшилася кількість виявлення вибухових пристроїв, але кількість випадків виявлення підозрілих предметів, які можуть бути саморобними вибухівками зросла.

Мер Ужгорода Погорєлов -- проти хамства чиновників

Мер Ужгорода Погорєлов -- проти хамства чиновників

Сьогодні під час ранкової наради з начальниками структурних підрозділів міськвиконкому та керівниками міських установ у місьвиконкомі мер Ужгорода Віктор Погорєлов закликав всіх чиновників мерії не грубити відвідувачам.
Що потрібно знати про 40 днів посту

Що потрібно знати про 40 днів посту

  У Великий піст найважливіше не "їсти" свого ближнього. Людина не має показувати, що постить, бо це інтимний процес самопізнання й очищення. Тож про те, від чого потрібно відмовитися на найближчі 40 днів, і як зробити це з користю для свого організму і душі - читайте у матеріалі ProZak.
За 4 місяці дитячої залізниці може не бути

За 4 місяці дитячої залізниці може не бути

У переліку дитячих залізниць України ужгородської вже немає. Відкрита у 1947 році і єдина вузькоколійна, яка простягається вздовж річки, понад п’ять років безрезультатно чекає свого відновлення. Львівська залізниця, у власності якої вона знаходиться, переадресовує питання занепаду залізниці до міської влади Ужгорода, яка зазначає, що їй не передають право власності на об’єкт.  
Закарпатські виші незаконно розтратили 3 млн. грн

Закарпатські виші незаконно розтратили 3 млн. грн

Протягом минулого року фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області під час контрольних заходів, проведених у двох вищих навчальних закладах області та коледжів, які входять у їхню структуру, виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 2,9 млн грн.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com