• DSC_0185

    ФК Ужгород закріплює лідерство у Чемпіонаті області

    В обласному Чемпіонаті відбулися матчі 8-го туру. Лідер Вищої ліги "Ужгород" здобув упевнену перемогу над ФК "Берегово" - 5:2. У грі дублем відзначився кращий бомбардир чемпіонату Роберт Гегедош. У активі нападника вже 17 голів. "Минай" несподівано розгромив на виїзді "Дийдо", встановивши рекорд туру за кількістю забитих голів - 6:2. Ще одна ужгородська команда "Спартакус" відібрала очки у "Севлюша", одного з претендентів на перемогу в сезоні. Гра проходила на запасному полі ст. "Авангард", голи забивали ужгородець Федак (36) та виноградівець Чонка (23). ФК "Мункач" втратив очки у грі з айтсайдером з Тячева. Абсолютну перевагу на полі тячівського стадіону, мукачевці не змогли втілити у бодай один забитий гол — 0:0.  Наступний тур у Вищій лізі відбудеться у неділю 12 червня. Також у неділю зіграють команди у західній зоні Першої ліги, команди східної зони зіграють у суботу, 11 червня. Початок матчів дорослих команд о 17.00.

  • DSC_6191

    В обласному чемпіонаті відбулися матчі 7-го туру

    У Вищій лізі команди зіграли у суботу, крім гри "Селюш" - "Вільхівці", яка відбулася у неділю і була приурочена відкриттю оновленого стадіону «Юність» у Виноградові. Ще одна гра туру «Середнє» — «Дийдо» перенесена на 1 червня (середа). У Першій лізі команди зіграли у неділю.

  • sevidov22

    Севидов: "Більше жодного кроку назустріч "Говерлі"

    Екс-тренер «Говерли» Олександр Севидов прокоментував можливість отримання атестата ужгородським клубом.

  • 6u5w7RO6Rlk

    ФК "Ужгород" громить конкурентів

    Минулими вихідними у Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 6-го туру. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" розгромив ФК "Середнє" з найбільшим переможним рахунком у турі - 6:1. При цьому першими рахунок відкрили гості. Голи: Гегедош (24, 83), Пиняшко (25, 58), Реплюк (45, 75) - Мадяр (5). Роберт Гегедош, який у грі відзначився дублем, є лідером серед бомбардирів Вищої ліги. У 4-х зіграних поєдинках Гегедош забив 9 голів. Матчі наступного туру відбудуться у суботу-неділю, 28-29 травня. Початок ігор дорослих команд о 17.00.

«Говерла»-«Волинь» 1-4: Огляд матчу (ФОТО)

«Говерла»-«Волинь» 1-4: Огляд матчу (ФОТО)

  14 травня на полі ужгородського стадіону «Авангард» відбувся матч завершального туру чемпіонату України Ліги Парі-Матч сезону 2015/2016 рр. Ужгородська «Говерла» приймала «Волинь» з Луцька. Поєдинок був останнім в історії луцького колективу – як відомо, «Волинь» навіть не подавала документів для отримання атестату для участі у змаганнях Ліги Парі-Матч наступного сезону. 
Дітей учасників АТО запросили на матч «Говерла»-«Волинь»

Дітей учасників АТО запросили на матч «Говерла»-«Волинь»

  14 травня під час матчу 26-го туру Ліги Парі-Матч між ужгородською «Говерлою» та луцькою «Волинню» започатковано традицію із залучення дітей з інтернатів та дітей учасників АТО до перегляду футбольних матчів чемпіонату України. На цей раз поєдинок відвідали діти учасників АТО з Ужгорода та Ужгородського району. 
"Говерла" закінчує виступ у Прем’єр-лізі поразкою

"Говерла" закінчує виступ у Прем’єр-лізі поразкою

"Говерла" завершила виступи у Прем’єр-лізі сезону 2015/2016. У останньому матчі команді Грозного не вдалося гримнути наостанок дверима, натомість це зробила команда гостей. Уже в першому таймі "Волинь" забила 4 голи, при цьому ужгородці не завдали жодного удару по воротах суперників. В перерві тренер "Говерли" залишив стадіон. За словами його помічника Величка, головному тренеру стало погано і його відвезли до лікарні. У другому таймі "Волинь" зменшила тиск на ворота "Говерли" і гра дещо вирівнялася. Ужгородцям вдалося зусиллями Кузика забити гол - швидка контратака завершилася точним ударом нападника - 1:4. У складі "Говерли" були заграні відразу шість вихованців закарпатського футболу, що є своєрідним рекордом сезону. Крім того Володимир Лисаченко, що грав у ФК "Дийдо", перебував у запасі.
В останньому матчі сезону Говерла приймає Волинь

В останньому матчі сезону Говерла приймає Волинь

В суботу "Говерла" проведе останній матч в рамках Прем’єр-ліги сезону 2015/2016. Для ужгородської команди цей сезон стане дев'ятим проведеним у головному клубному турнірі країни. За цим показником "Говерла" 17-та серед футбольних колективів України.
Після закінчення сезону Грозний залишить "Говерлу"

Після закінчення сезону Грозний залишить "Говерлу"

"Я вже веду переговори із зарубіжними командами і скоро поїду з "Говерли". Я 10 років працював за кордоном: в "Спартаку" і "Тереку", в Казахстані, кращому клубі Болгарії - "Левскі", - цитує слова В"ячеслава Грозного видання Sport Arena. - Мій контракт з "Говерлою" закінчується в кінці сезону. Я можу поїхати в будь-яку країну і там працювати".
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com