image

На Закарпатті два брати-нардепи поширюють один на одного компромати з інформацією про відпочинок у Греції

Двоюрідні брати Віктор Балога та Василь Петьовка так і не можуть помиритися

 Ми повідомляли про те, що н априкінці 2015 року брати посварилися і Балога вигнав Петьовку з партії.

Василь Петьовка сильно не засмучувався і у парламенті перейшов до фракції "Воля Народу" і почував себе самодостатнім політиком. Він таки відчував потребу в інформаційних ресурсах і зрозумів, що разом з дружиною має більше акцій на телеканалі "М-Студіо", ніж Балога. Про це дав зрозуміти і директорові телеканалу Володимирові Шубцю.

Володимир Шубець осмілів і телеканал почав ігнорувати Балогу.

Віктор Балога був не просто незадоволений, але й дозволив собі "розпустити руки",  побивши Володимира Шубця у присутності колективу телеканалу.

Піднявся шум і Балога намагався згладити інцидент, мовляв, були виключно чоловічі розбірки. Але   Шубець відмовився забирати заяву з поліції.

Для Віктора Балоги це був нищівний ляпас. Родини посварилися остаточно.

Потім Віктор Балога зробив ставку на власний телеканал "Сіріус". У канал було вкладено немалі ресурси. Але на початку 2020 року телеканал припинив роботу.

На останніх виборах до Верховної Ради брати знову буди обраними нардепами, а на місцевих виборах створили власні політичні проекти: Балога назвав свою політичну силу іменем сина (Команда Андрія Балоги), а Василь Петьовка з партнерами створили проект "Рідне Закарпаття".

Обидва проекти були достатньо успішними і пройшли до обласної ради.

У обласній раді ці проекти перебувають в опозиції один до одного. Але якщо спочатку "Рідне Закарпаття" було у провладній коаліції, то тепер у такій коаліції фракція Балоги. Як ми повідомляли, пропрезидентська партія  Слуга Народу наразі створила коаліцію в Закарпатській облраді разом з екс-регіоналами та партією Медведчука ОПЗЖ. Нова коаліція міняє голів комісій і бере всю владу в облраді у свої руки. 

Потрапивши до влади, Балога починає активно нападати на свого брата Петьовку та його політичних партнерів.

Дійшло до того, що новинний сайт Балоги Мукачево.нет публікує примітивний компромат про те, що Петьовка за великі гроші відпочиває у Греції.

"Якщо гості зупинилися там на 7 днів, то за кожен номер будуть змушені заплатити від 11 200 євро, а якщо на 10 днів, то від 16 000 євро відповідно.

А враховуючи, що нардеп відпочиває з родиною, то знімають вони кілька готельних номерів. І витратять при цьому на такий відпочинок від 30 до 50 тисяч євро", - пише сайт Балоги.

Дивно, але Петьовка відповів Балозі тією ж монетою. Через якогось блогера Василя Іщенка  на сайті "Кореспондент" розміщено матеріал, як у тій таки Греції відпочіває лідер іменного політичного блоку син Віктора Балоги, Андрій Балога. Цю статтю передрукувало і видання Главком.

При цьому, видання акцентують увагу на тому, що лише переліт чартерним рейсом обійшовся Балогам щонайменше у 30 тисяч доларів.

Не зрозуміло лише, чому це може бути компроматом, якщо і Петьовка, і Балога є людьми не бідними. І про це всі знають.

Тим не менше, старт новому витку компроматів заданий і брати ще "порадують" читачів деякими пікантними подробицями з особистого життя.

Василь Поляк для Prozak.info

 

 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com