image

Підозрюваного у вбивстві відкликають зі списків "Солідарності"

Про це йдеться в офіційній заяві Закарпатської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка  - Солідарність". Чому ж взяли рома до списків - пояснюють, що помилилися. 

"Закарпатська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» закликає правоохоронні органи провести неупереджене та об’єктивне розслідування цього злочину та сподівається на відповідне покарання всіх причетних до трагедії.

До з’ясування усіх обставин трагедії міська організація партії «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» невідкладно провела збори організації і одноголосно ухвалила рішення про відкликання кандидата з виборчого списку. До ТВК м.Мукачево подане клопотання про зняття кандидата з реєстрації.

Кандидатуру в депутати Мукачівської міської ради Олага Калмана Калмановича запропонувала ромська громада міста. Оскільки наша позиція – захист інтересів представників нацменшин, в тому числі і ромської, – Мукачівський штаб вніс його кандидатуру. Ми заявляємо, що і надалі відстоюватимемо інтереси усіх національних громад міста, у тому числі і ромської. При цьому ми будемо ще прискіпливіше перевіряти кандидатів, аби на майбутнє уникнути подібних ситуацій.

Висловлюємо свої співчуття родині загиблого і сподіваємося на об’єктивне розслідування та покарання винних", - йдеться в заяві.

 

Нагадаємо,  що сьогодні вночі в Мукачеві застрелили 18-річного рома. Затим розлючені роми спалили будинок самопроголошеного барона, імовірно, через помсту. 

Також стало відомо, що двох підозрюваних у вбивстві вже спіймали

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com