• 2015-vancuver-epee-team-m-1

    Фехтувальник Герей другий на ЕКС у Канаді

    Закарпатець Анатолій Герей здобув срібло у складі збірної України на етапі Кубка світу.

  • 9 (1)

    Сергій Расчупкін другий на 10-кілометровій дистанції

    Мукачівець Сергій Расчупкін став срібним призером на десятикілометровій дистанції "Пробігу заради кохання", що пройшов 14 лютого в Києві на засніжених доріжках Національного комплексу "Експоцентр України".

  • баскетбол

    БК "Ужгород" переміг "Скіф"

    У вихідні в СК «Юність» відбувся ІІ тур другого кола чемпіонату України з баскетболу в першій лізі серед чоловічих команд. Місцевий БК «Ужгород-УЖНУ» приймав одного з аутсайдерів першості – БК «Скіф» зі Львова. 

  • pol_carreras_slalom_gigante

    Студенти УжНУ завершили виступи на Універсіаді

    В Іспанії завершилася Зимова Універсіада 2015. Наша збірна здобула загалом 5 медалей різного гатунку. З таким результатом Україна у загальному заліку посіла 13-те місце. Не найкращий результат враховуючи, що на двох попередніх Зимових Універсіадах (2013, 2011) українські студенти в загальному заліку були, відповідно, восьмими і третіми.

"Металург" (Д) (U-21) - "Ужгород" - 3:3

"Металург" (Д) (U-21) - "Ужгород" - 3:3

Донецькі дублери, які проводять свій тренувальний збір у Нижньому Солотвині, що в Ужгородському районі, провели контрольний матч з ФК «Ужгород». Це вже третій поєдинок «Металурга» із Закарпатськими командами за час зборів і, зокрема, другий з ФК «Ужгород». Цього разу команда з «Ужгород» вистояла перед «професіоналами» із Донецька, матч закінчився результативною нічиєю — 3:3.
БК "Ужгород" наздоганяє лідера Чемпіонату

БК "Ужгород" наздоганяє лідера Чемпіонату

В першій баскетбольній лізі розпочалося друге коло. У Західній групі (підгрупа Південь-Прикарпаття) БК «Ужгород-УжНУ» провів два матчі із «Чернівці-Буковиною». Поєдинки проходили у Чернівцях і обидва закінчилися перемогою ужгородців. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com