Неподалік Ужгорода провели «Баранинці спортфест-2015» (ФОТО)

 

Фестиваль у Баранинцях, який провели 29 серпня, став продовженням спортивного дійства, яке наприкінці липня відбулося у Середньому

Всі охочі могли продемонструвати свої спортивні досягнення, зокрема, спортсмени змагалися у жимі лежачи, підтягуванні, плаванні, бігові на нізних дистанціях, армреслінгу, а ще перетягували канат, грали у футбол і “веселі старти”.

Організатор фестивалю, представник організації єдиноборств Олександр Довганинець розповів, що такий проект у Баранинцях організовує вперше: «Нам дуже важливо мотивувати молодь до здорового спортивного способу життя, тому і вирішили зробити спортдень не тільки для спортсменів, а й для всієї активної громади. Результати тішать, адже вже зареєстровано близько 200 учасників, тобто загалом є 10 команд. Звичайно на переможців чекають подарунки, це медалі та кубки, а також всіх  будемо частувати бограчем та печеною картоплею. Дуже сподіваємося, що такі фестивалі будуть тривати на Закарпатті щороку”.

Під час відкриття фестивалю учасників привітав і співорганізатор, голова Ужгородської федерації єдиноборств Євген Молнар. “Цей захід для місцевого населення - несподіванка, багато хто не розуміє, що тут відбувається, бо такі змагання тут ще не проводилися.  Сподіваюся, що всім сподобається, адже ми проводимо такий фест і в Ужгороді, Середньому, а також маємо на меті організовувати його в інших селах. Було б чудово, якби кожне село мало якусь підготовану спортивну команду, щоб потім можна було організовувати сильні змагання всього району”, - розповів Євген.

Співогранізаторами та спонсорами «Баранинці  спортфест-2015» також виступили СК “Zinedin”, Баранинська сільська рада, а також Ужгородська організація єдиноборств.

Під час фестивалю кожен учасник хотів достойно показати себе в тому чи іншому виді спорту та виграти. Фортуна, звісно, усміхнулася не всім, але ображеним не залишився ніхто.

 

Ніколетта Бокшан, студентка відділення журналістики УжНУ

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com