image

В Мукачеві облаштували 10 нових майданчиків для гри в петанк

Після звернення Федерації петанку України до міського голови стосовно загрози виключення Мукачева зі списку міст, що прийматимуть всеукраїнські та міжнародні турніри цього року, було відповідне реагування. У парку "Перемога" облаштували 10 майданчиків для гри, що дозволить проводити змагання з петанку на 40-60 спортсменів. Мукачівський петанк-клуб щиро вдячний працівникам ММКП "Парк", керівництву управління міського господарства та усім, хто доклався до створення нових майданчиків.

"У планах управління міського господарства ще облаштування навколо лавицями, урнами. Є задумки і стосовно покриття білою мармуровою крихтою. Мені вже не терпиться провести на цих майданчиках міжнародний турнір", – зазначив президент Мукачівського петанк-клубу Юрій Кравчук.

А вже 27 березня на території парку "Перемога" відбудеться "Турнір пам'яті Володимира Гвоздьо". Запрошуються всі!
Змагання були започатковані у 2015 році на честь автора логотипу Мукачівського петанк-клубу і одного з його засновників. Людини, внесок якої у розвиток Мукачева та Закарпаття в цілому важко переоцінити. Він також відомий закарпатцям, як організатор наймасштабнішого в краї фестивалю – «Beregfest», у рамках якого щорічно проводили і змагання по петанку. Відкритий "Турнір пам'яті Володимира Гвоздьо" став традиційним і фактично є весняним відкриттям петанк-сезону для закарпатців.

Ось так пройшов "Турнір пам'яті Володимира Гвоздьо" минулого року.

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com