image

У Москаля у Фейсбуці вже дві фейкові сторінки

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив про дві фейкові сторінки у соцмережі Фейсбук, які завів його опонент. Чиновник стверджує, що це робить «нянько, уд котрого забрали область».

Перша сторінка існує близько місяця, іншу завели нещодавно. Відтак від імені Москаля розповсюджують неправдиву інформацію. 

"Мої фейкові сторінки у Фейсбуці з якоюсь ужгородською спільнотою вже дві – ідентичні зовні, різні в наповненні. Друкують від мого імені наїзди, викриття, всяку дурню й марення сивої кобили. Я не дуже маю часу на інтернет, голова зайнята іншим, але добре знаю, хто все це замовляє – «нянько, уд котрого забрали область». Той самий «нянько», котрий кинув усіх, кому тільки прислужував, котрий агітував за Януковича в 2010-му, вірно служив йому, а зараз корчить із себе опозиціонера. Область забрали, цігаретлики возити в Євпропу вже не можна, тепер у «нянька» бУлше часу, і они кожні дві години пишуть на своїй сторінці у Фейсбуці всякі викриття проти «злочинної влади». І знаєте, що найцікавіше? Що «нянькові» викриття набирають менше лайків, ніж написана його ж прислужниками всяка дурня на моїх фейкових сторінках! Що тут уповіш – не доросли нянько до Фейсбуку, требало їм у Контакт писати )))", - написав Москаль. 

  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com