• ukr-fra_yana_batkova

    ГК "Карпати" проходять до 1/4 Кубку Виклику

    У першому протистоянні єврокубка "Карпати" розібралися з португальською "Колегіо де Гая". Загальний рахунок обох зустрічей — 35:53. Матчі проходили у місті Віла-Нова-де-Гая. Найчастіше у воротах суперниць відзначалася Дарія Кот — 19 разів.

  • 2015-wight-bear-herey

    Анатолій Герей - бронзовий призер «Білого Ведмедя»

    Анатолій Герей завоював бронзу на LVІ традиційному турнірі «Білий Ведмідь», який відбувся 10 січня у Берліні.

  • firststage14

    15—16 січня "Карпати" зіграють у 1/16 фіналу єврокубка

    У п’ятницю—суботу "Карпати" відкривають сезон єврокубків. У матчах 1/16 фіналу Кубку Виклику ужгородський клуб зустрінеться з португальським "Колегіо де Гая". Обидва поєдинки пройдуть у місті Віла-Нова-де-Гая.

  • 2016-krakow-mixed-team-stat

    Ужгородка Варфоломеєва здобуває золото ЄКЦ

    Збірна команда України у складі Катерини Чорній, Мілана Шафара, Назара Кожина та ужгородки Дар'ї Варфоломєєвої, завоювала золото в мікст-змаганнях Європейського кадетського циклу з фехтування на шпагах. Змагання проходили у неділю в Кракові. 

В наступному сезоні "Говерла" в УПЛ не гратиме?

В наступному сезоні "Говерла" в УПЛ не гратиме?

Формат наступного футбольного чемпіонату України розроблятимуть у розрахунку всього на 12 команд. Про це в ефірі телеканалу "Футбол 1" повідомив генеральний директор Прем'єр-ліги Петро Іванов. За такий формат зокрема виступають телевізійників і ряд клубів, серед яких, зокрема, "Шахтар" і "Динамо". 
Юні ужгородські плавці повернулися зі столиці з нагородами

Юні ужгородські плавці повернулися зі столиці з нагородами

19 грудня в Києві пройшов ІІ етап змагань Ліги дитячого плавання України. Понад 280 юних спортсменів віком від 5-ти до 13-ти років змагалися за нагороди. Серед них і 14 вихованців ужгородського оздоровчо-спортивного клубу плавання “НА СТАРТ”.
Спортивний танець. Фото з Чемпіонату Закарпаття

Спортивний танець. Фото з Чемпіонату Закарпаття

В Ужгородському СК "Юність" відбулася фінальна частина Чемпіонату Закарпаття зі спортивного танцю. У фіналі змагалися близько 150 спортсменів у різних вікових категоріях. За результатами змагань буде сформована збірна області для участі у Чемпіонаті України.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com