• 1448873735_856

    СК "Юність" та "Зенадін" приймали турнір ім. Югаса

    27-29 листопада в Ужгородський СК "Юність" та "Зенадін" пройшов XIV Міжнародний турнір з міні-футболу пам’яті футбольного арбітра міжнародної категорії Володимира Васильовича Югаса серед дітей 2005 року народження.

  • IMG_9781_новый_размер

    "Сузір"я" та "Ф. Медвідя" у фіналі ЛЧЗ

    У неділю, 29 листопада, листопада відбулися півфінальні поєдинки Ліги чемпіонів Закарпаття. Ігри у Заріччі та Сільці. За їхніми результатами до фіналу вийшли клуби Сваляви та Н. Давидкова, повідомляє прес-служба ФФЗ. Фінальна гра відбудеться у неділю, 6 грудня, у Іршаві. Початок о 13:30.

  • Качараба

    "Шахтар" громить "Говерлу" — 6:1

    "Говерла" розгромно програла у домашньому матчі донецькому "Шахтарю" — 1:6. На початку гри на гол Ракицького точним ударом відповів Хльобас. Ужгородці трималися до середини першого тайму, допоки на табло був нічийний рахунок. Далі менш ніж за 10 хвилин гірники відвантажили у ворота закарпатської команди 3 голи, що визначально вплинуло на результат зустрічі. У другому таймі донеччани розвинули успіх, зокрема двічі відзначився кращий бомбардир Чемпіонату Тейшейра. Після 15-ти зіграних турів Алекс має у своєму активі уже 21 гол. Рекорд результативності у ПЛ належить Реброву та Шацьких, які у 1998 та 2003 роках забили по 22 голи. При цьому у даних сезонах у Чемпіонаті грало по 16 команд.

  • 385bf-Dario-Srna

    У неділю "Говерла" приймає "Шахтар"

    Цими вихідними у Чемпіонаті України проходять матчі 16-го туру. Ужгородська "Говерла" свій поєдинок проведе у неділю. Нашим суперником буде "Шахтар". Гра відбудеться в Ужгороді на стадіоні "Авангард", початок о 14.00. За прогнозами синоптиків денна температура у цей день становитиме 3—5 градусів тепла, опадів не передбачається.

У Кубку Виклику "Карпати" зіграють з португальцями

У Кубку Виклику "Карпати" зіграють з португальцями

Відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубку Виклику. За його результатами ужгородські "Карпати" зіграють з португальським ГК "Колегіо де Гая". Матчі відбудуться 9, 16 січня. У першому поєдинку "Карпати" гратимуть на виїзді.
Вирішальні тури у єврокубках для команд УПЛ

Вирішальні тури у єврокубках для команд УПЛ

З вівторка по четвер на футбольних поля Європи пройдуть матчі 5-го туру єврокубків. Українська Прем’єр-ліга на цій стадії представлена трьома командами. Усі мають шанси продовжити виступи в єврокубках навесні.
В суботу «Говерла» грає у Полтаві

В суботу «Говерла» грає у Полтаві

Сьогодні розпочнеться 15-й тур Чемпіонату України з футболу. У Києві зіграють "Олімпік" та "Динамо". Ужгородська "Говерла" свій матч проведе завтра у Полтаві проти місцевої "Ворскли". Початок гри о 14.00, трансляція на ТК «Футбол 2».  Закінчиться тур у неділю.
Україна вперше може пройти стадію плей-офф

Україна вперше може пройти стадію плей-офф

Сьогодні відбудеться матч у відповідь Стикового раунду між Словенією та Україною. Гру транслюватимуть канали "Україна" та "Футбол 1". Нагадаємо, що перший поєдинок завершився перемогою української збірної - 2:0.  
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com