• strongman7

    Серед кращих стронгменів України два ужгородця

    23—24 травня у Києві відбувся чемпіонат України, який проходив у рамках фестивалю «Kyiv Strong Fest 2015». Представники Закарпаття здобули дві медалі.

  • 1418483076_5

    Шуфрич: Суд не прискорить процес з виплати зарплати

    Гравці «Говерли» масово подають до суду на свою команду.

  • yes 1_48

    Церемонія нагородження переможців ЧУ з гандболу

    У суботу на «Карпати Арені» відбулося нагородження призерів чемпіонату України в жіночій Суперлізі. Вручав нагороди член президії ФГУ та президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

  • LZevNHHRpzE

    Чемпіонат Закарпаття. "Ужгород" громить "Поляну" 7:0

    У обласному чемпіонаті відбулися матчі 4-го туру. Найбільший рахунок був зафіксований у грі за участю «Ужгорода». У ворота «Поляни» ужгородці забили сім «сухих» м’ячів. Голи: Лютнянський (8 п.), Скунзяк (23), Чумак (39), Горський (36), Смокоровський (42), Віщак (60), Бандурович (76). Команда з обласного центру продовжує йти без втрат. Матч лідерів Західної зони у Першій лізі не закінчився, в іншому матчі «Баранинцям» зараховано технічну перемогу. У турі не зафіксовано жодної нічиї. Наступний тур за тиждень.

"Говерла" гарантує собі УПЛ на наступний сезон

"Говерла" гарантує собі УПЛ на наступний сезон

«Говерла» в рамках 25-го туру зустрічалася в Києві з «Металургом» (Д). Донецька команда до матчу підійшла у середині турнірної таблиці, заздалегідь завершивши боротьбу за зону єврокубків, «Говерла» в ранзі команди що бореться за виживання. У цьому матчі ужгродці здобули очко, у той час як у паралельному поєдинку "Карпати" програли "Динамо" і втратили можливість наздогнати "Говерлу".
"Карпати" здобувають срібні нагороди Суперліги

"Карпати" здобувають срібні нагороди Суперліги

Відбулися матчі передостаннього ігрового дня 6-го туру ЧУ в Суперлізі. ГК Карпати у очній зустрічі із Дніпрянкою розіграли срібні та бронзові нагороди чемпіонату. Вдруге триразові чемпіони України ГК Карпати здобувають срібні нагороди, а Дніпрянка втретє поспіль стає третьою. Нагадаємо, що раніше золоті нагороди вперше виборола львівська Галичанка.
В матчі 6-го туру ГК "Карпати" перемагають "Спартак"

В матчі 6-го туру ГК "Карпати" перемагають "Спартак"

У турі залишається ще два ігрових дні. "Карпати" зіграють ще в одному матчі з "Дніпрянкою", в якому визначить доля срібних та бронзових нагород. Цей матч відбудеться у п"ятницю. У суботу після останнього дня змагань відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.
Закарпатці успішно виступили на відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування

Закарпатці успішно виступили на відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування

Вихованки Закарпатського центру туризму і спорту учнівської молоді вдало  виступили у відкритому чемпіонаті Словаччини зі спортивного орієнтування. Ці старти зібрали всіх найсильніших спортсменів-орієнтувальників  сусідньої країни, а також гостей з Угорщини та України.
Карпати і Дніпрянка обіграли своїх суперників (Відео)

Карпати і Дніпрянка обіграли своїх суперників (Відео)

Відбулися матчі третього ігрового дня VI-го туру чемпіонату України з гандболу. "Карпати" з великим рахунком обіграли "Реал" — 32:15. Завтра у команд вихідний. Матчі відновляться у четвер. У турнірній таблиці "Дніпрянка" випереджає "Карпати" на два очка, однак ужгородки мають гру в запасі. Турнірне становище внизу за посиланням.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com