• У військомат надійшли дозволи на виїзд за кордон

    Як стало відомо нашому виданню із джерел в Закарпатському обласному військоматі, туди надійшли бланки дозволів на виїзд за кордон.

  • В Ужгороді карантин

    Як повідомила начальник відділу епіднагляду та санітарної охорони території головного управління Державної санітарно-епідеміологічної служби у Закарпатській області Вікторія Дьордяй за даними епідеміологічного моніторингу щодо рівнів захворюваності на гострі – респіраторні інфекції серед мешканців області, зафіксовано тенденцію до зростання кількості захворілих на ГРВІ в м.Ужгороді. 

  • Мобілізація в Закарпатті гальмує

    Про хід виконання 1-ого етапу четвертої черги мобілізації на території області проінформував під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА військовий комісар краю Іван Васильцюн. 

  • карта

    Кількість районів на Закарпатті визначатиме місцева влада

    Обласні державні адміністрації не будуть ліквідовані. А кількість і межі районів буде визначати місцева влада спільно з сільськими громадами. Це один із аспектів адміністративно-територіальної реформи, яка лежить в основі децентралізації в Україні. 

Вакансії про роботу українцям надсилатимуть через СМС

Вакансії про роботу українцям надсилатимуть через СМС

Нововведення запровадили з метою надання безробітним якіснішої інформаційної підтримки, активізації їхніх зусиль щодо пошуку роботи та повернення до продуктивної зайнятості, пришвидшення термінів працевлаштування та укомплектування вакансій у центрах зайнятості України.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com