• img_1447

    Жіноча збірна з гандболу обіграє японок

    Перед матчем зі збірною Польщі,  що відбудеться в Ужгороді, збірна України потренувалася на японках.

  • 212919-sbornaja-ukrainy-zhiletku-dlja-slez-otlozhim-v-storonu-gandbol-chm-2013-zhenschiny-plej-off

    Ужгород прийме матч ЧС-2015 по гандболу

    6 червня о 18.30 в СК «Юність» відбудеться матч стадії плей-офф за вихід на чемпіонат світу, який пройде в Данії з 5 по 20 грудня 2015року. 

  • yes 1_48

    Церемонія нагородження переможців ЧУ з гандболу

    У суботу на «Карпати Арені» відбулося нагородження призерів чемпіонату України в жіночій Суперлізі. Вручав нагороди член президії ФГУ та президент ГК «Карпати» Олександр Ледида.

  • 20150522_193412

    "Карпати" здобувають срібні нагороди Суперліги

    Відбулися матчі передостаннього ігрового дня 6-го туру ЧУ в Суперлізі. ГК Карпати у очній зустрічі із Дніпрянкою розіграли срібні та бронзові нагороди чемпіонату. Вдруге триразові чемпіони України ГК Карпати здобувають срібні нагороди, а Дніпрянка втретє поспіль стає третьою. Нагадаємо, що раніше золоті нагороди вперше виборола львівська Галичанка.

В матчі 6-го туру ГК "Карпати" перемагають "Спартак"

В матчі 6-го туру ГК "Карпати" перемагають "Спартак"

У турі залишається ще два ігрових дні. "Карпати" зіграють ще в одному матчі з "Дніпрянкою", в якому визначить доля срібних та бронзових нагород. Цей матч відбудеться у п"ятницю. У суботу після останнього дня змагань відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців та призерів чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.
Карпати і Дніпрянка обіграли своїх суперників (Відео)

Карпати і Дніпрянка обіграли своїх суперників (Відео)

Відбулися матчі третього ігрового дня VI-го туру чемпіонату України з гандболу. "Карпати" з великим рахунком обіграли "Реал" — 32:15. Завтра у команд вихідний. Матчі відновляться у четвер. У турнірній таблиці "Дніпрянка" випереджає "Карпати" на два очка, однак ужгородки мають гру в запасі. Турнірне становище внизу за посиланням.
Заключний тур Суперліги відбудеться в Ужгороді

Заключний тур Суперліги відбудеться в Ужгороді

Фінальний тур жіночої Суперліги відбудеться наступного тижня в Ужгороді з 17 по 23 травня, так вирішили у ФГУ. 11 команд змагатимуться протягом тижня у СК «Юність» та «Карпати Арена». Найближчим часом буде оприлюднений розклад ігор.
ГК Карпати громлять Хмельничанку

ГК Карпати громлять Хмельничанку

У першому для себе матчі туру ГК "Карпати" легко обіграли сьому команду поточного чемпіонату "Хмельничанку". Вже після перерви ужгородки випереджали суперниць на 14 голів, ведучи в рахунку 25:11. До кінця другого тайму ця різниця лише збільшувалася і в підсумку "Карпати" закинули у ворота суперниць рівно вдвічі більше м'ячів, ніж пропустили — 48:24.
В Ужгороді розпочався 5 тур гандбольної Суперліги

В Ужгороді розпочався 5 тур гандбольної Суперліги

Сьогодні в Ужгороді стартував 5 тур жіночої гандбольної Суперліги у Західній групі, в якому ГК “Карпати” проведуть чотири матчі. Перший матч ужгородки проведуть завтра, у вівторок. Суперником “Карпат” буде “Хмельничанка”. Поєдинок відбудеться на майданчику "Карпати Арена". На матчі, що відбуватимуться у СК “Карпати Арена” курсуватиме автобус від СК “Юність”.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com