• 1

    Закарпатські чиновники пробіжать через кордон

    Як повідомляє Генеральное консульство Угорщини у м. Ужгород, угорський спортсмен, Почесний посол Тиси, заступник голови об’єднання «Академія пригод» Гідвегі-Уштот Пал планує здійснити доброчинний «перебіг кордону», яким він має на меті виразити співдружність між двома країнами.

  • PIEwaJrthK0

    Троє закарпатців у збірній України з боксу

    26—30 серпня, у Коломиї, відбувся «Всеукраїнський турнір сильніших з боксу серед юнаків». Змагання, у підсумку, стали останнім етапом відбору збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи, що проходитиме у жовтні у Росії. 

  • IMG_3402

    І. Попович: «Нема кращого села, як отой Осій»

    Цю назву відомої пісні, яку виконує народний артист України закарпатець Іван Попович, трохи перефразую і назву її на свій лад: «Нема кращого спортивного села за Н. Селище».

  • 11933609_1061218403889661_859274090_n

    На ЧУ з самбо закарпатці здобули 2 медалі

    У Сумах завершився юніорський Кубок України зі спортивного й бойового самбо, поєдинки якого проходили 27-го й 28-го серпня. За результатами змагань визначилися володарі 57 комплектів нагород.

Вищу лігу ЧЗ очолив ФК "Дийдо"

Вищу лігу ЧЗ очолив ФК "Дийдо"

Минулими вихідними відбулися матчі 13-го туру у Вищій лізі та матчі 11-го туру у Першій лізі. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" втратив очки у Берегові і опустився відразу на 4-те місце. ФК "Дийдо", "Севлюш" та "Мукачево" покращили своє становище.
Де в Ужгороді можна привести себе у форму (ОГЛЯД)

Де в Ужгороді можна привести себе у форму (ОГЛЯД)

  Тренажерний зал -  невід’ємний атрибут кожної активної людини. Не тільки з приходом літа треба слідкувати за своїм тілом, а цілий рік, до того ж, прикладати чимало зусиль, щоб досягти бажаного результату.
ФК «Говерла» виеповнилося 90 років

ФК «Говерла» виеповнилося 90 років

 90 років тому 15 серпня 1925 року в ужгородському клубі "Гніздо" патріоти-ентузіасти обрали комісію у складі трьох чоловік - Августина Лавришина, Сергія Єфремова та Теодора Ортутая, які проголосили створення нового спортивного клубу "Русь" (Ужгород). 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com