Грозний:  "Возити" нас будуть пристойно

Грозний: "Возити" нас будуть пристойно

У суботу, в рамках 3-го туру УПЛ, «Говерла» зіграє з «Шахтарем». У Чемпіонаті України команди провели 16 зустрічей: +14=2–0. Голи: 44:8. У обох поєдинках попереднього чемпіонату виграла команда з Донецька — 4:1 та 7:3. Гра відбудеться «Львів-Арені». Початок о 19.30. Трансляція на каналі «Футбол 2».
Стадіон ужгородського вишу може стати тренувальною базою регбістів

Стадіон ужгородського вишу може стати тренувальною базою регбістів

Стадіон УжНУ мають намір подати до переліку об’єктів, які мають бути профінансовані за рахунок капітальних видатків у 2015 році. Одним із учасників його співфінансування можуть стати закарпатські регбісти. 
У Кубку України  "Говерла" зіграє з командою 1 ліги

У Кубку України "Говерла" зіграє з командою 1 ліги

Відбулося жеребкування 1/16 Кубка України. З цієї стадії боротьбу за трофей вступають представники УПЛ. Ужгородській "Говерлі" дістався у суперники "Геліос". За підсумками минулого сезону харківський клуб посів сьому місце. Команди вже тричі зустрічалися у рамках Кубка у 2008, 2011 та 2012 роках. Кожного разу ужгородці перемагали з однаковим рахунком — 1:0.
Ужгородець переміг на Кубку України зі стронгмену

Ужгородець переміг на Кубку України зі стронгмену

26 липня у Києві відбувся Кубок України зі стронгмену. Представник "Карпатської ліги сильних людей" Олексій Мальцев здобув перемогу в категоріі до 95 кг. Змагання проходили у надзвичайно спекотну погоду — з 16 учасників до кінця дійшли лише 9. Олексій переміг у трьох з п'яти вправ.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com