• DSC_4395

    Закарпатські журналісти зіграли волейбол у Словаччині

    13-й рік поспіль на початку липня у словацькому селі Петровце проводять День мерів (старост). У рамках святкування на території села команди дівчат і хлопців грають волейбол. Уже п’ять років спортивний турнір має статус міжнародного завдяки участі дівочої команди Європейського медіацентру із Ужгорода. Цього року волейболістки змагалися у Петровце 5 липня. 

  • 383403980

    Металіст громить лідера Ч. Закарпаття (Відео)

    Харківський «Металіст» перебуває на зборах в Ужгороді. У середу команда Олександра Севидова провела свій перший спаринг. Суперник команди — лідер Чемпіонату Закарпаття ФК «Мукачево» — програв у матчі з рахунком — 0:6. У складі «Металіста» грав екс-гравець ужгородської «Говерли» Олексій Полянський, та закарпатець В’ячеслав Чурко. Триватимуть збори до 11-го липня. Тренуються футболісти у селі Кам’яниця, Ужгородського району на тренувальній базі готелю «Камелот».

  • Беца степан фоооо

    Непередбачуваний футбольний матч, як і доля Беци

     ... 21 грудня 1992 автокатастрофа забрала життя одразу двох молодих українських футболістів — київського динамівця Степана Беци і гравця "Дніпра" Олексія Саська. Після завершення 1–го кола чемпіонату України Степан Беца перебував у відпустці й вирішив з'їздити до Дніпропетровська.

  • LZevNHHRpzE

    На Тячівщині футболісти побили арбітра під час матчу

    Під час матчу Чемпіонату Тячівського району побили суддю. Поєдинок проходив у с. Калини між місцевою командою та ФК "Інтер" з Ганичів.

ФК "Мукачево" вишов у лідери Чемпіонату Закарпаття

ФК "Мукачево" вишов у лідери Чемпіонату Закарпаття

У Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 9-го туру. Лідери Вищої ліги ФК «В. Бийгань» та «Ужгород» програли, при цьому ужгородці вже в другому матчі поспіль турі. Єдиний гол у матчі «Оболонь» — «Ужгород» був забитий на доданих хвилинах, відзначився граючий головний тренер Олександр Браєр. У турнірному становищі на перше місце вийшло «Мукачево».
ФК Ужгород втрачає лідерські позиції в ЧЗ

ФК Ужгород втрачає лідерські позиції в ЧЗ

Відбулися матчі 8-го туру Вищої ліги обласного Чемпіонату. ФК "Ужгород" несподівано поступився в домашньому матчі Севлюшу — 1:2. Осічкою лідера скористалася Велика Бийгань, яка розгромивши на виїзді Боржаву, вийшла на перше місце турнірки. У Першій лізі Західної зони Перечин розгромив конкурента по турнірній таблиці ФК Ракошино — 7:1. Рахунок став найбільшим за ці вихідні. Перечин та чопський Локомотив наразі найкращі в Лізі. У Першій лізі Східної зони змінився лідер. Вільхівці скористалися поразкою Говерли і, здобувши очко, вийшли на перше місце. За рівності очок Вільхівці мають кращу різницю забитих/пропущених. У списку бомбардирів Східної зони відразу двоє гравців Вільхівців Апіян і Дербак, а також Новіков з Говерли, що забили найбільше голів — 6. Серед бомбардирів Вищої ліги з великим відривом лідирує Жаренко з Великої Бийгані — 10 голів, а у Західній зоні Першої ліги — Степанов з Локомотива (8 голів). Наступний тур відбудеться за тиждень, початок матчів дорослих команд о 17.00.
5 медалей з Чемпіонату України по карате

5 медалей з Чемпіонату України по карате

Бровари, що на Київщині, нещодавно приймали рейтинговий турнір — відкритий чемпіонат України з кіокушинкайкан карате. На ньому честь Закарпаття відстоювали вихованці Ігора Капури з мукачівського СК «Тріумф». 
В першому турі "Говерла" прийме "Дніпро"

В першому турі "Говерла" прийме "Дніпро"

Сьогодні відбулися збори учасників УПЛ. За його підсумками прийнято рішення зіграти новий чемпіонат сезону 2015/2016 у форматі попереднього — 14 команд у два кола. За таку формулу проголосували 9 з 14 учасників УПЛ. Проти були представники «Шахтаря» і «Зорі». Делегати від донецького «Металурга», «Дніпра» та «Волині» на зборах не були присутні. Новий чемпіонат тепер називатиметься Ліга «Парі-Матч».
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com