• 244154

    Ужгородці залишаються у вищій лізі

    Ужгородська "Говерла" сьогодні, 16 червня, отримала ліцензію на участь у Прем'єр-лізі футбольного чемпіонату України.

  • Nemesh-8 (1)

    В минулому сезоні "Говерлі" найчастіше били пенальті

    17 червня (середа) у Києві відбудуться загальні збори учасників Прем’єр-ліги. На засіданні представників клубів буде визначено склад учасників наступного сезону, систему розіграшу, складено календар змагань та інше. Також на зборах назвуть дату суперкубкового матчу.

  • kupAGaNf-qw

    Ультрас "Говерли" відмовилися підримувати клуб

    Як повідомляє ua-football.com ультрас ужгородської "Говерли" відмовилися підтримувати клуб на секторах. В наступному сезоні ультрас на стадіоні в Ужгороді не буде. Причиною цього став конфлікт між керівництвом "Говерли" (родиною Шуфричів) та ультрас. Шуфрич навіть організовував "тітушок", щоб ті погрожували фанатам. І все це через червоно-чорні прапори та гасла "Шуфрич - х...ло".

  • kochmar_shliax13

    На Закарпатті завершилися ралі "Ворота України"

    12—14 червня на території області пройшли змагання з Ралі «Ворота України». У рамках заходу учасники змагалися у 2-му етапі національної серії «Кубок Карпат» та у 2-му етапі Чемпіонату України. У змаганнях взяли участь 27 екіпажів з різних міст України. Поділений на шість спецділянок, за результатами проходження кожної ділянки визначилися призери змагань.

Ужгород б’є команду з Ужгородського району

Ужгород б’є команду з Ужгородського району

Відбулися матчі 7-го туру Чемпіонату Закарпаття з футболу. Першу перемогу у Вищій лізі здобула іршавська команда. З найбільшим рахунком у турі перемогла "Поляна". "Ужгород" впервнено обіграє "Середнє" і продовжує йти на першому місці. Одну гру перенесено на середу. У західній зоні Першої ліги лідер з Ракошина програв "Соколу". Після 7-го туру в трійці лідерів відразу три команди з однаковою кількістю очок. У східній зоні "Говерла" вийшла на чисте перше місце обігравши вдома конкурента по таблиці ФК "Вишково".
Говерла: Невизначеність ціною в майбутнє

Говерла: Невизначеність ціною в майбутнє

Важко знайти в українському футболі більш неоднозначну команду, аніж ужгородська "Говерла". Клуб, яким керує сімейство Шуфричів, настільки закритий, що експерти, вболівальники та журналісти частіше за все просто висувають припущення, а не констатують факти. "Говерла" протягом сезону не раз опинялася в центрі уваги спортивних ЗМІ, але до кінця розібратися у всіх процесах, що відбуваються в ужгородському клубі, не зумів, напевно, ніхто.
Ужгородці перемогли в турнірі українських діаспор

Ужгородці перемогли в турнірі українських діаспор

4—6 червня у Тернополі пройшов ІV Міжнародний футбольний турнір серед команд української діаспори. Організатором змагань є Тернопільська міська рада та Міжнародне об’єднання громадських організацій «Четверта Хвиля» (Торонто).
Тренер Усика працюватиме на Закарпатті?

Тренер Усика працюватиме на Закарпатті?

Цього понеділка віце-президент федерації боксу Закарпаття Михайло Данило та головний тренер збірної краю Валерій Вишньов, підсумовували Чемпіонат України з боксу (юнаки 2001-02 р.н) у прямому ефірі програми «Спорт Тайм» на телеканалі Тиса-1.
ФК "Ужгород" вперше програє в Чемпіонаті Закарпаття

ФК "Ужгород" вперше програє в Чемпіонаті Закарпаття

Минулими вихідними відбулися матчі 6-го туру Чемпіонату Закарпаття. ФК «Ужгород» вперше у сезоні втратив очки. Це сталося у виїзній грі в матчі з головним конкурентом з Великої Бийгані. У недограному матчі 4-го туру "Ракошино" — "Локомотив", чопській команді зараховано технічну поразку.
"Металург" (Д) зливається зі "Сталлю" (Д)

"Металург" (Д) зливається зі "Сталлю" (Д)

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підтвердив прийдешнє злиття донецького «Металурга» зі «Сталлю» з Дніпродзержинська, причому оновлена ​​команда буде називатися «Сталь» і базуватися в своєму рідному місті.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com