• 16,10

    Ахтем Чийгоз: «Європейська Солідарність» перетворилася на платформу єднання патріотів

    Кримський татарин Ахтем Чийгоз 3 роки провів у путінській тюрмі. Після того, як окупанти видали його Туреччині, повернувся в Україну продовжувати боротьбу за нашу незалежність і територіальну цілісність. Цими днями Чийгоз перебував на Закарпатті, куди приїхав підтримати команду «Європейської Солідарності» на місцевих виборах і розказати людям про реальність російської загрози.

  • IMG_7852 копия (1)

    Кандидат від ДПУУ Сергій Остріков: Розвивати Ужгород можна, залучаючи інвестиції. Знаю, як це зробити!

    Коли людина сама створює, будує, працює – знає, як це треба робити і для громади. Саме тому ужгородці, які вміють і хочуть працювати – вкрай потрібні. І саме з таких сформована команда Демократичної партії угорців України. Ініціативні й амбітні, зі свіжим поглядом та прагненням змінювати своє житті і життя сусідів, рідних та знайомих на краще.  Серед таких і Сергій Остріков - директор приватного підприємства «Братес», кандидат до Ужгородської міської ради по виборчому округу № 2 від ДПУУ. Із ним говоримо про те, які бачить проблеми в своєму окрузі, над чим працюватиме, і чому обрав для себе саме цю команду.

  • IMG_9472 копия

    Олександр Шпеник: Найважливіші питання міста потрібно вирішувати спільно зі всіма ужгородцями на місцевому референдумі

    На Закарпатті була потреба у регіональній політичній силі. Спроби створити такі партії були. Зокрема, свого часу Віктор Балога заснував партію Єдиний Центр, але цей проект розвалився і зараз у родини Балог інший політичний проект — Блок імені Андрія Балоги. Але родинна партія так і залишається родинною.Ще один політичний проект з претензією на місцевий появився з подачі чотирьох закарпатських багатіїв, які у парламенті входять до групи “Довіра”, створену під олігархів Веревського та Хомутинника. Цей проект хоч і називається Рідне Закарпаття, але відчувається прихований пафос і явно відштовхують фінансові апетити засновників цієї партії.Багато закарпатців різних національностей дедалі більш прихильними стають до Демократичної партії угорців України. Це не КМКС, а давня самостійна закарпатська партія, яка об'єднала не тільки угорців, але й закарпатців багатьох національностей. Ми задали декілька питань лідеру Ужгородського осередку Демократичної партії угорців України, Директору Українсько-угорського наукового інституту, Олександру Шпенику.

  • 14.10

    «Європейська Солідарність» Закарпаття озвучила найбільші проблеми області та шляхи їхнього вирішення

    У вівторок, 13 жовтня, в Ужгороді відбулася прес-конференція «Закарпаття: першочергові завдання для нових місцевих рад». Участь у ній взяли кандидати в депутати місцевих рад від партії «Європейська Солідарність».

Мер Ужгорода не зміг зняти через суд кандидатів-однофамільців

Мер Ужгорода не зміг зняти через суд кандидатів-однофамільців

Закарпатський окружний адміністративний суд розглянув скаргу мера Ужгорода Богдана Андріїва, який просив зняти з реєстрації кандидатами в мери на найближчих виборах двох його однофамільців
Доведено причетність партії «Рідне Закарпаття» до телефонних атак на Виноградівщині (ФОТО, ВІДЕО)

Доведено причетність партії «Рідне Закарпаття» до телефонних атак на Виноградівщині (ФОТО, ВІДЕО)

На вихідних мешканцям Виноградівщини надходити телефонні дзвінки від «чорних соціологів» з прихованою агітацією під виглядом анонімного соцопитування.
«Європейська Солідарність» критикує ОДА за неефективне використання коштів на ремонт доріг

«Європейська Солідарність» критикує ОДА за неефективне використання коштів на ремонт доріг

Голова ОДА Олексій Петров каже, що Закарпаття заливають грошима на ремонт доріг. Але, водночас, 28 вересня під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар пропонує позичити гроші на капітальний ремонт доріг місцевого значення. 
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com