• 20110706182850

    «Закарпатський футбол», як мегабренд №10

    Як ми повідомляли, директор видавничих проектів "Закарпаття. Хто є хто" та "Закарпаття автентичне", член Спілки журналістів України Володимир Мерцин запропонував створити 10 мегабрендів Закарпаття.На цю пропозицію його надихнула стаття відомого вченого, письменника та бізнесмена Володимира Співаковського, який ґрунтовно описав, як мегабренди створюють певний імідж і приносять великі прибутки.Ми вже презентували 9 запропонованих Володимиром Мерциним мегабрендів. Цього разу презентуємо останній десятий мегабренд – «Закарпатський футбол».

  • unnamed

    Фехтування. П"ять медалей з турніру Дитячої ліги

    В ДЮСШ «СКА Армієць» у рамках Дитячої Ліги проходить турнір «Київська весна».

  • IMG_03031

    ФК "Ужгород" володар Кубка Закарпаття 2015 (Фото)

    10 травня на центральному стадіоні міста Берегово відбувся фінал кубку Закарпаття.

  • 263848

    Говерла пропускає 7 голів у матчі з Шахтарем (Відео)

    У першому матчі 23-го туру "Говерла" приймала "Шахтар". Вже до двадцятої хвилини господарі програвали з рахунком 0:3.

Орендовані гравці "Шахтаря" зіграють за "Говерлу"

Орендовані гравці "Шахтаря" зіграють за "Говерлу"

"Шахтар" дозволив "Говерлі" використовувати в очному матчі в суботу орендованих гравців. Захисники Тарас Качараба, Михайло Писко, Ілля Глушицький, півзахисник Олексій Полянський і нападаючий Валерій Гришин зможуть зіграти в суботу в матчі 23-го туру, який відбудеться в Ужгороді.
В суботу "Говерла" може позбавити ШД чемпіонства

В суботу "Говерла" може позбавити ШД чемпіонства

У наступному турі «Говерла» прийматиме «Шахтар». Матч першого кола закінчився з рахунком 4:1. У рамках Чемпіонату та Кубка команди зустрічалися 18 разів: +0=2–16. Голи: 8:47. Перша зустріч у Чемпіонаті відбулася в сезоні 2001/2002. У матчі другого кола, що проходив у Ужгороді, «Шахтар» оформив своє перше чемпіонство, перемігши ужгородців 1:0. У сьогоднішньому матчі «Шахтар» може втратити шанси на здобуття 10-ї перемоги у Прем’єр-лізі. Це станеться, якщо «Динамо» переможе, а «Шахтар» програє.
Шацьких: "До "Говерли" і не підозрював, що таке буває"

Шацьких: "До "Говерли" і не підозрював, що таке буває"

Максим Шацьких не потрапив в заявку своєї команди на матч проти «Динамо». При цьому версії головного тренера В'ячеслава Грозного, віце-президента Олександра Шуфрича і самого футболіста щодо його неучасті в матчі розходяться діаметрально. Інтерв’ю "СЭ" (мовою оригіналу).
Фінал Кубка Закарпаття з футболу відбудеться у Берегові

Фінал Кубка Закарпаття з футболу відбудеться у Берегові

За результатами півфінальних матчів, які відбулися у кінці квітня, до фіналу турніру вийшли "Дийдо" та "Ужгород". Фінальний поєдинок відбудеться 9 травня на стадіоні "Дружба" у Берегові. Початок о 15.00. Ужгородці на матч зможуть дістатися спеціальним автобусним рейсом. Відправлення від готелю «Закарпаття» о 12.30.
Шацьких: Шуфрич заборонив грати до кінця чемпіонату

Шацьких: Шуфрич заборонив грати до кінця чемпіонату

У заявці "Говерли" на матч з "Динамо" були відсутні, крім орендованих гравців київського клубу, ще три футболісти - Шацьких, Герасим'юк і Хомин. У поточному чемпіонаті футболісти більше не з'являться у складі "Говерли".
Чемпіонат Закарпаття: ФК Ужгород йде без втрат

Чемпіонат Закарпаття: ФК Ужгород йде без втрат

2—3 травня у Чемпіонатах Закарпаття відбулися матчі другого туру. Без втрат йде дебютант Вищої ліги «Ужгород». У другому поспіль поєдинку підопічні Михайла Іваниці з великим рахунком перемагають суперника, залишаючи його без забитих голів.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com