Усі новини

Критерії правової охорони добре відомої марки в Україні

Критерії правової охорони добре відомої марки в Україні

У даній статті автор розглядає умови надання правової охорони добре відомим маркам за законодавством України та ратифікованим нею міжнародним договорам. Аналіз положень щодо критеріїв правової охорони добре відомих марок обґрунтовується матеріалами адміністративної практики Державного департаменту інтелектуальної власності.
Кримінально-правова охорона торговельних марок в Росії (історико-правовий аспек...

Кримінально-правова охорона торговельних марок в Росії (історико-правовий аспект)

В даній статті автор розглядає основні етапи становлення кримінально-правої охорони товарного знаку у дореволюційній Росії на підставі аналізу чинних на той час нормативних актів. Автором відзначено ефективність поєднання майнових та каральних заходів для недопущення правопорушення у сфері захисту прав на торговельні марки.
Носії аудіовізуальної інформації як засоби доказування в цивільному процесі: пр...

Носії аудіовізуальної інформації як засоби доказування в цивільному процесі: проблема визначення їх місця в системі засобів доказування

Немеш П.Ф. Носії аудіовізуальної інформації як засоби доказування в цивільному процесі: проблема визначення їх місця в системі засобів доказування
Історія адвокатури Закарпатської України

Історія адвокатури Закарпатської України (1944—1946 рр.)

Закарпатська Україна проіснувала як перехідне державне формування протягом 15 місяців — з жовтня 1944 року до січня 1946 року. В січні 1946 року Указом Президії Верховної Ради СРСР на території Закарпатської України була утворена Закарпатська область1.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com